Uddeler Anders Jensen fra DagliBrugsen Kliplev var ikke i tvivl og sagde med det samme ja til at støtte Kliplev Dart Klub med etablering af nye baner i Kliplevhallen. DagliBrugsen Kliplev støtter mange lokale projekter og Anders Jensen er altid frisk på at støtte et særligt godt projekt. DagliBrugsen Kliplev var den første banesponsor. 

Michael Blom, indehaver af Søgård VVS sagde kort og godt at han ikke havde haft tid til at kigge på vores sponsortilbud. Det lå så fint på hans skrivebord, men alligevel sagde han ja til en tre-årig aftale som banesponsor. Jeg kender jer gutter ret godt og er ikke tvivl om at det vil jeg støtte.". Vi takker, og takker for tilliden til det vi sætter igang er vedholdende og seriøst.  

Et af vores medlemmer tog fat i Jette fra Æ Maler i Aabenraa og spurgte om hun ville være banesponsor i Kliplev Dart Klub. Jette var ikke så meget i tvivl om at det koncept vi havde tilbudt var værd at bakke op om og prisen var fair. Jette sagde ja og kunne godt lide vores fleksible tilgang til et samarbejde. Efter et par dage bookede Jette et varm up arrangement i Kliplev Dart Klub. Det kan kun blive et godt samarbejde.

Indehaver af AgerNleg i Kliplev, som er en privat børne pasningsordning med fokus på udendørs aktiviteter og motion for de kære små, nemlig Lone Christensen sagde ja til et 3-årigt banesponsorat primært for at støtte Kliplev Dart Klub. Det er vi meget taknemmelige for og ser frem til samarbejdet. 

Michael Hansen fra MH portteknik, skulle lige tænke lidt over et sponsorat til Kliplev Dart Klub. Som Michael siger, jeg er nystartet og skal være snusfornuftig i mine dispositioner. Det synes vi bestemt Michael har været med støtten til os dartspillere. Det kan kun blive godt.  

Tømrer, indehaver og løbeentusiast Jesper Meins ville lige lytte til personalet om de var interesseret i at lave en dart turnering inden han sagde ja til at støtte Kliplev Dart Klub. Med en 3-årig aftale som banesponsor, kunne Tømrerfirmaet Meins nemlig gøre brug af vores faciliteter kvit og frit i forbindelse med et firma arrangement. Personalet var positiv og efter at have spurgt ind til hvem der stod bag Kliplev Dart Klub, så sagde han ja til at støtte. Tak for det Jesper og personale !!

Umiddelbart får VW Aabenraa måske ikke det store ud af at være sponsor i Kliplev Dart Klub, men ved nærmere eftertanke så er det jo medlemmer i den alder hvor købekraften er størst, når vi taler bilsalg og service. VW har leveret super flotte fortrykte Craft poloshirts til Kliplev Dart Klub, og så er de såmænd også bare glade for at kunne hjælpe i det frivillige foreningsliv. Tak for støtten. Husk at købe en Volkswagen. ! 

Dion Jensen som sponsor i Kliplev Dart Klub har været en god kontakt for klubben. Ikke nok med at Dion støttede os økonomisk i opstartsfasen med indkøb af teknisk udstyr, men det var også med beskeden. "I siger til hvis I har brug for hjælp". Og det havde vi så her i efteråret 2020 hvor vi pludselig fik en stor medlemsfremgang. Dion kontaktede os nærmest selv og købte et banesponsorat for de kommende 3 år. Vi siger kæmpe tak. 


Jens Veng som driver Kliplevhallens Cafeteria og også er halinspektør i Kliplevhallen lagde ikke skjul på hans begejstring over at få 30 medlemmer fra Kliplev Dart Klub ind i hallens lokaler. Jens har et stort hjerte for at Kliplevhallen kan forblive det store aktiv som den er i området, levere en fortsat høj service og være en af de få haller tilbage med beværtning og cafeteria. Desuden har Jens Veng længe haft et ønske om at blive medlem og begynde at spille dart, men det har ikke været nemt at finde tiden når man som Jens Veng har fleksible arbejdstider. Nu lykkedes det. Jens Veng er medlem og vi er stolte over at have ham med om bord som medlem og ikke mindst som sponsor. For en god ordens skykd skal det nævnes at det er Kliplevhallens Cafeteria v. Jens Veng der er sponsor og ikke Kliplevhallen som institution. Tak for samarbejdet. Velkommen til 3. halvleg i Kliplevhallens Cafeteria.  


Vestjysk Bank Fonden støttede Kliplev Dart Klub under opstarten i 2018 med tilskud til indkøb af udstyr til dartbanerne. Sammen med Kliple Mærkens Støttefond var de en af årsagerne til at klubben idag eksisterer og projektet lykkedes. Desuden har VestJysk Bank som banken nu hedder sponsoret med nye poloshirts fra sæsonen 2021. Vestjysk Bank har været en stor støtte i hele vores levetid. En uvurderlig sponsor !

Kliple Mærkens Støttefond støtter foreninger med tilhørsforhold i Kliplev Gl. Sogn. Som nystiftet forening i 2018 fik Kliplev Dart Klub støtte til indkøb af materialer som skulle bruges til opstart af vores klub. Det er vi meget taknemmelige for i Kliplev Dart Klub. 

Solstrålen er en privat pasningsordning i Kliplev for 0-3 årige. Hos Jannet Jensen som er indehaver af Solstrålen er der garanti for tryghed og nærhed i hjemlige omgivelser hvor leg og læring er en vigtig del af hverdagen. Jannet har en søn der er blevet bidt af dart og ville meget gerne være med til at udvikle vores dartklub for fremtiden. Vi er meget glade for at have en sponsor med som synes det er fedt vi har startet en ungdomsafdeling op så tidligt i klubbens historie. Det er jo vores fremtid 

Søren Frederiksen som står bag firmaet Signing & Branding har i opstartsfasen af Kliplev Dart klub lavet vores design af poloshirts og vores logo. Søren er meget kreativ og derfor er vi meget glade for at Søren også er medlem i Kliplev Dart Klub samtidig med han er sponsor.

Som Søren udtaler så blir han nok ikke klubmester foreløbig, men Søren er kendt for at støtte gode initiativer og man går aldrig forgæves til Søren. En super sponsor vi har fået i Kliplev Dart klub. 

Indehaver af Myreexpressen Renè B. Widding meldte sig ind i Kliplev Dart Klub og så at der lige var en plads ledig som banesponsor. Udover banesponsorat tegnede Rene en 3-årig aftale med mulighed for at afvikle et firmaarrangement efter efter valg. Rene siger desuden at han jo gerne vil støtte lokale initiativer som vores da han jo også har lokale kunder. Og så virker Kliplev Dart Klub bare motiveret og har styr på tingene og man får virkelig noget får pengene".

Vognmand Jonas Johannsen holdt reception for nystartet virksomhed hvor Kliplev Dart Klub var inviteret. Vi fik en god snak og efterfølgende kontaktede Jonas os for et sponsorat. Ikke så meget pjat. "Jeg vil gerne støtte jeres gode ide og nye dartklub". Jonas er nu banesponsor hvilket vi er meget taknemmelig for. Vi ser frem til samarbedet.  

Indehaver af AGR Consult i Padborg er selv en habil dartspiller, og efter at have besøgt vores dartbaner i Kliplev viste Allan interesse for at støtte os i form af et banesponsorat. Det er vi naturligvis meget glade for og takker Allan mange gange for støtten. Velkommen som sponsor i Kliplev Dart Klub. Vi glæder os til samarbejdet.   

Det flotte nye biogasanlæg udenfor Kliplev skulle efter sigende være Europas største. Derfor var det helt naturligt for os med et glimt i øjet at tage fat i Lars Byberg, der er CEO og tovholder på projektet med etableringen af anlægget. Lars og SBS støtter gerne lokale initiativer og efter at have hørt lidt mere om vores dartklub ville Lars gerne være en del af det. Det bliver uden tvivl et godt samarbejde de kommende år.