Lidt om os men det handler mest om jer !

Vores medlemmer er det vigtigste for os. Uden medlemmer, ingen klub. Der er dog en ting vi fokuserer "næsten" lige så meget på, og det er sponsorer. En god kombination af disse to særlige fokusområder sammenholdt med en bestyrelse med en fornuftig tilgang til hvad vi vil og hvad vi kan, har givet os en ganske god og fornuftig klub, og et rigtig solidt grundlag for de kommende mange år som dartklub. Vi vægter det sociale for medlemmer og sponsorer meget højt.

Sponsortilbud:


Vi søger altid støtte til vores nye klub i Kliplev. Kliplev Dart klub blev stiftet d. 7. april 2018 og kort efter godkendt af kommunen som folkeoplysende forening for alle.

Dart er fortsat en niche sport i Danmark, og den typiske dartklub har ca. 10-12 medlemmer. Kliplev Dart Klub kan nu mønstre i nærheden af 30 medlemmer hvilket vi er meget stolte over. Vi har desuden startet et ungdomshold i efteråret 2020.

Vi har 4 unikke moderne og DDU godkendte dartbaner til rådighed hvor vi selv har opfundet et elektronisk point system via en tablet og pc monitor, som der har været stor fokus på fra unionens side. DDU indfører elektronisk pointstyring de kommende år.

Udviklingen og etableringen af dette system er foretaget med midler fra Kliplè Mærkens StøtteFond og Vestjysk Bank Fonden og enkelte private sponsorer. Banerne har vi også udviklet og selv etableret for at holde omkostningerne nede. Banerne overholder de internationale mål.

Kliplev Dart Klub har etableret vores baner i Kliplevhallen og vi viser gerne vores faciliteter frem.

 

 Ønsker du at blive sponsor så er vi meget fleksible, men nednestående er nogle standard pakker vi arbejder med. 


Sponsortilbud 1.       1-årig aftale: Pris 1500 kr.

*Logo på 1 stk. dartbane størrelse 45x20 cm. Setup laves af Kliplev Dart Klub.

*Logo på vores storskærm i dartlokalet under stævner, kampe, åbent hus, sponsorarrangementer, og øvrige aktiviteter.

*Logo på alle infoblade til samarbejdspartnere, medlemmer, hjemmeside, og klubbens officielle sociale medie kanaler.

 

Sponsortilbud 2.       2-årig aftale: Pris 2500 kr. 

Indeholder det samme som sponsortilbud 1 men som 2-årig aftale.

 

Sponsortilbud 3. Mest solgte. !  3-årig aftale: Pris 3500 kr.

Indeholder det samme som sponsoraftale 1 men med følgende tillæg.

 

*Mulighed for at afvikle 1 stk. firma arrangement i Kliplev Dart Klub uden omkostninger. 

Kliplev Dart Klub arrangerer en dartturnering over et par timer som varm up til firmafesten, sommerfesten, julefrokosten, for personaleforeningen, ledermøde, virksomhedens kunder eller samarbejdspartnere.

Vi tilbyder også forplejning til arrangementet, dog mod betaling. Tilbud og forslag hertil fremsendes separat. Vi imødekommer gerne andre forslag.

 

Gældende for alle 3 tilbud: Kliplev Dart Klub kontakter virksomheden for genforhandling inden aftalens udløb. Betaling skal som udgangspunkt ske inden 5 dage til Kliplev Dart Klubs konto: Reg. 8205   Konto. 4172035766.

 

 

Har ovenstående vakt jeres interesse og ønsker I at støtte dette nye initiativ hører vi meget gerne fra jer på nedenstående kontakt til sekretær Dennis Wierper. 

Tlf.: 21900070

 

På forhånd stor tak.

Bestyrelsen i Kliplev Dart Klub

Formand Allan J. Theede - Næstformand Torben Nielsen - Sekretær Dennis Wierper - Kasserer Klaus Møller – Best.medlem Kedde Hye –. Supl. Thomas Majholt. 

Revisor Dan Jacobsen, Sydbank,Vi er åbne for alt og elsker "skæve" udfordringer og idèer når det gælder sponsorater. Kontakt os for at høre nærmere. På forhånd tak